Hogyan kezelje természetes módon veseproblémáját?

1. oldal:

Ön tudta, hogy : 

- A vesebetegség a kilencedik leggyakoribb halálhoz vezető betegség  Amerikában és az emberek ezt általában nem is veszik észre.
- Minden 5 nőböl egy szenvedett húgyuti fertőzésektől élete során legalább egyszer, nők milliói szenvednek a visszatérő húgyúti fertőzésektől világszerte. A fiatal férfiaknál ugyan nem túl gyakori a húgyúti fertőzések előfordulása, de az 50 feletti férfiak már jóval hajlamosabbak rá. 
- Mindkét nem közül legalább 10-ből 1 ember találkozik vesekővel élete során. 

Ezek a tények felnyithatják szemünket azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem beszélünk a veseproblémákról eleget, ami ahhoz is vezethet, hogy ezek sokkal gyakoribbá válnak. Ebben a cikkben a három leggyakoribb veseproblémáról lesz szó és ezeknek a természetes kezeléséről. 

Húgyúti fertőzések

A nők sokkal gyakrabban szenvednek húgyúti fertőzésekben, mint a férfiak, de ezeket bárki elkaphatja. Okozója egy baktérium, amely megfertőzi a húgycsövet és ami eljuthat a húgyhólyagig is. Ha odáig eljutott a fertőzés tovább vándorolhat a húgyvezetékbe, onnan pedig a vesékhez. Onnantól kezdve, hogy a fertőzés elhagyta a húgyhólyagot és elmozdult a vesék irányába a fertőzés neve vesemedence-gyulladás lesz és ezzel egyidőben  egy komoly egészségügyi problémává válik. 

Kezelés 

A húgyúti fertőzésnek egy két pontból álló kezelési terve van, amit amint észrevette a fertőzést szükséges alkalmazni. 

A húgyúti rendszer arra lett tervezve, hogy eltávolítsa a behatolókat, szóval az első lépésnek mindenképp annak kell lennie, hogy ön megpróbálja szervezetét segíteni, azzal, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot biztosít számára. A víz megfelelő, de még hatékonyabb lehet, ha vízhajtót is vesz közéjük, mint például a gyömbér, amiből ízletes, gyulladáscsökkentő teát is készíthet. A vízhajtók segítenek a szervezetnek vizeletet termelni, ami cserébe kimossa a veszélyes mikróbákat a húgyúti rendszerből. Fogyasszon legalább 3 pohárnyi vízhajtóval feldúsított vizet ( mint például a gyömbér tea) naponta, addig, amíg a tünetek el nem múlnak. 

Miután a folyadékok már a kontrollja alá kerültek, tovább segítheti szervezetét azzal, hogy tápanyagdús ételeket és gyógynövényeket fogyaszt, amik növelik az immunitást. A torma és a fokhagyma erőteljes antimikrobiális tulajdonsággal rendelkeznek, míg a citrusoknak magas a C vitamin tartalma és megváltoztatják a húgyút pH értékét, hogy az kevésbé legyen fogékony a fertőzésekre. Szüksége lehet cinkre, hogy a C-vitamin felszívódjon, úgyhogy fontolja meg a joghurt és a grillcsirke fogyasztását is. Ezen tápanyagdús ételek fogyasztása és a vízhajtók kiütik az enyhe, vagy közepes húgyúti fertőzést. 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!