Házi praktikák

Mit együnk pontosan, ha megfáztunk?

Mit együnk pontosan, ha megfáztunk?

Nem mindegy, hogy milyen ételeket és italokat fogyasztunk, ha utolért minket az influenza vagy a nátha. Megfelelő táplálékokkal, jól megtervezett étrenddel biztosíthatjuk szervezetünk számára az ilyenkor szükséges tápanyagokat, ezzel erősíthetjük immunrendszerünket és hamarabb megbirkózhatunk a betegségekkel.
Régi, de még mindig az egyik legjobb

Régi, de még mindig az egyik legjobb

1879-ben Joseph Lawrence elkészített egy alkoholos alapú oldatot, melynek erős baktérium ölő hatást tulajdonított és az antiszepszis gyakorlati és elméleti alapjait kidolgozó Lister-ről nevezte el, ez lett a Listerine. Az oldat 21% alkoholt tartalmaz, valamint kevés szalicilsavat, mentolt, eukaliptuszt, timolt.
Mit mond el Önről a 10 leggyakoribb álma?

Mit mond el Önről a 10 leggyakoribb álma?

Az álmok nem történnek meg velünk, hanem mi történünk meg velük. Más szavakkal, mi vagyunk a rendezői, főszereplői és producerei minden olyan filmnek, ami fejünkben játszódik le, miután elaludtunk. Álmainak, bár sokszor meglehetősen hosszúnak tűnnek, valójában 15-40 percig tartanak és nem csak saját magunk szórakoztatására szolgálnak. Az álmok során az új információk keverednek a régi információkkal meglehetősen kreatív módon, s új megoldások bukkanhatnak napvilágra.
előző 1 2 3