Diéta

Atkins diéta

Dr. Atkins 1972-ben mutatta be a Revolúciós diétáját. A kezdetektől fogva Dr. Atkins (kardiológus) azt mo...

Hasizom diéta

A hasizom diéta kitalálója, David Zinczenko azt mondja, ezzel a diétával az emberek úgy fogyhatnak (első...

3 napos diéta

A három napos diétának többféle változata is van, amelyek szerint jelentősen le lehet fogyni a három ...

Beverly Hills diéta

A Beverly Hills egy olyan diéta, amely a táplálékok variálására épít. Azon az ötleten alapszik, hogy nem ...

3 órás diéta

A 3 órás diéta azon a filozófián alapul, hogy az étkezések időpontja sokkal fontosabb, mint az, hogy mi...

Vércsoport diéta

A vércsoport diéta tartalmaz egy rendkívül hosszú listát azokról a táplálékokról, melyek hasznosak minden egy...

Testépítő diéta

Minden diéta része a rendszeres testmozgás hetente három napon, ami általában súlyemelésből, valamint...

6 napos diéta

6 napos diéta

A hat napos diéta igazából a hat hetes diéta rövidített változata. Mindkét diétát Michael Thurmond találta ki, aki Los Angelesben, Kaliforniában nőtt fel. Azt mondja magáról, elhízott gyerek volt, aki érzelmi okok miatt evett olyan sokat. Mikor 11 éves lett, szülei orvosilag felügyelt diétára fogták, amely során gyógyszereket is kellett szednie, de ezzel a módszerrel nem sikerült lefogynia. Tizenévesként kezdte el a súlyemelést, és habár egyre izmosabb lett, a felesleges zsírt igazából nem tudta leadni.
Citromlé diéta

Citromlé diéta

A diéta Theresa Cheung nevéhez kötődik, aki 7 jó tanáccsal is szolgál a diétázók számára.
Harcosok diétája

Harcosok diétája

A harcosok diétáját Ori Hofmekler találta ki (született 1952-ben), az Izraeli Védelmi Erők (IDF) korábbi tagja, egy művész, aki többek között 17 évig részt vett a Penthouse című magazin szerkesztésében is.
Dukan diéta

Dukan diéta

A Dukan diéta egy francia orvoshoz és táplálkozási szakértő, Pierre Dukan nevéhez köthető. Miután Franciaországban sikeres lett, Pierre Dukan úgy gondolta, az Amerikai Egyesült Államokban is szerencsét próbál. Négy lépésből álló diétája a magas protein-, alacsony zsír-, és alacsony szénhidráttartalmú étrendre épít. A Dukan diéta azt ígéri a diéta követőinek, hogy képesek lesznek elérni azt a „realisztikus és egészséges testsúlyt”, amelyre a Dukan diéta csak „a valódi testsúlyként” utal.
Zóna diéta

Zóna diéta

A zóna diéta magas protein-, alacsony szénhidrát-tartalmú diéta. Azon az elven alapszik, hogyha az ember ideális egyensúlyban fogyaszt szénhidrátokat, proteineket és zsírokat minden étkezésnél, akkor képes a hormonális egyensúly kialakítására. Ezzel szabályozható az inzulinszint, ami végül fogyást eredményez, és jó hatással van az egészségre is.
Zsírcsökkentő diéta

Zsírcsökkentő diéta

A zsírcsökkentő diéta mögött meghúzódó elmélet szerint ha az ember a megfelelő kombinációban fogyassza a táplálékokat és sokkal gyakrabban étkezik, akkor felgyorsítható a szervezet anyagcseréje, ami azt jelenti, a zsír is hatékonyabban ég. A diéta során, ahelyett, hogy az ember egyáltalán nem fogyasztana zsírt, a megfelelő zsírokat, szénhidrátokat és proteineket kell fogyasztania. Annak érdekében, hogy a szervezet maximálisan tudja égetni az elraktározott zsírt napi 24 órában, először mindenképp méregteleníti kell a májat és a nyirokrendszert.
előző 1 2 3