Rák természetes gyógyítása

A méhnyakrák jelei

Alább olvashatja a méhnyakrák kialakulásának tíz jelét, amelyeket semmiképpen ne hagyjon figyelmen kívül....

A diéták és a rák

Mivel az emberi test 37 ezer milliárd sejtből áll, kézenfekvő a gondolat, hogy az életkor előre haladt...

A spirulina és a rák

A spirulina kivonat szájon át történő szedése fokozza az anti-tumor sejtek képződését.

Chaga gomba: Egy szokatlan gombafajta, számtalan jótékony hatással

Chaga gomba: Egy szokatlan gombafajta, számtalan jótékony hatással

A titokzatos Chaga gomba (Inonotus obliquus) egy nem mérgező, gyógyászati célokra felhasználható gombafajta, ami a nyírfa kérgén nő. Ha kirándulás közben egy nyírfaerdőben chaga gombát találna, a gomba fura kinézete miatt akár azt is hihetné, hogy valamilyen fertőzés támadta meg a fát. De a chaga gomba sokkal több, mint egy egyszerű, csúnyácska folt a fa kérgén. A chaga gomba valójában egy olyan tudományos tényekkel alátámasztott, jótékony hatású gombafajta, amit kiemelkedő gyógynövényként tartanak számon a népi gyógyászatban már évezredek óta.
Küszöbön a megoldás a rák ellen?

Küszöbön a megoldás a rák ellen?

A napokban ígéretes bejelentést tettek a Stanford Egyetem rákkutatói. Állatkísérletükben két immunstimulánst fecskendeztek közvetlenül a tumorba, s a kezelés segítségével képesek voltak 100%-ban meggyógyítani a rákos egereket. Az injekció nem csak a kezelt tumort szüntette meg, hanem a távoli áttéteket is elpusztította.
A reishi gyógygomba és zöld tea szinergikus ereje

A reishi gyógygomba és zöld tea szinergikus ereje

Mind a reishi gyógygomba, mind pedig a zöld tea kivonat előkelő helyet foglal el a kínai tradicionális orvoslás repertoárjában, egészség javító és bizonyos betegségek természetes gyógyítójaként.
Sejthalál: mi áll a rák mögött?

Sejthalál: mi áll a rák mögött?

Testünk sejtjeinek élete és halála jól szabályozott keretek között folyik. A programozott sejthalál folyamata szervezetünk normál funkciója, melynek segítségével védekezik a különböző károsodások ellen. De a sejtek halálának lehetnek mellékhatásai, s ha zavar keletkezik a folyamatban, akkor bizony egészségünk veszélyeknek lesz kitéve.
Valóban rákot okoz a dohányzás?

Valóban rákot okoz a dohányzás?

Mára egyértelművé vált, hogy a dohányzás a rák kialakulásának legfőbb (könnyedén) megelőzhető rizikófaktora. A dohányzás a rákos esetek 20%-áért, és minden negyedik rákból erdő halálozásért felelős. A jó hír ebből az, hogy jelentősen csökkenthető a rák kialakulásának rizikója a dohányzás, mint rendkívül káros szokás feladásával.
előző 1 2 3