A következő néhány gyógynövény és fűszer fokozott fogyasztása hatásos lehet a rákkal szembeni harcban.

Menta

Egy fitokémiai anyag a menta levelekben bizonyítottan csökkenti a rákos tumorok vérellátását, ezzel idő előtti halálukat okozva.

Fokhagyma

Ne becsülje alá ezt a népszerű fűszert , mivel ez az első számú antibakteriális és vírusölő növény. Voltak emberek, akiknekkizárólag a fokhagyma fogyasztásával sikerült legyőzni szervezetükben a rákot . Ajánlott napi 3-5 gerezd nyers fokhagyma elfogyasztása, ha rákkal küzd.

Kurkuma

A kurkumában lévő aktív összetevő, a kurkumin az egyik legjelentősebb antioxidás és gyulladáscsökkentő anyag, ami potenciálisan megelőzi a rák növekedését.

Petrezselyem

A petrezselyemben található apigenine rendelkezik az angiogenezist megelőző tulajdonsággal. Az angiogenezis során olyan erek épülnek ki, amelyek tápanyaggal látják el a tumorokat.

A vörös lóhere

A vörös lóhere egy népszerű gyógynövény a rákgyógyításban. Úgy nő , mint a fű, rengeteg helyen megtalálható és nagyon erőteljes rákölő növény. Kutatások kimutatták, hogy főleg az ösztrogén vezette rákfajtákkal, mint amilyen a mell vagy a prosztatarák, szállnak szembe sikererrel. 

A törpe örökzöld tölgy

A törpe örökzöld tölgy egy nagyon hasznos növény arra, hogy eltávolítsa a méreganyagokat a májból és emellett pedig egy erős rákölő gyógynövény is. Ezen kívül rendelkezik antioxidáns és antimikrobális tulajdonságokkal, valamint úgy tűnik, hogy növeli az immunrendszer teljesítményét a betegségek megelőzésében, például a rákéban is. 

Megjegyzés:

A fentiek csak gyógynövények, amelyek segíthetnek a rák elleni harcban, mindig kérdezzen meg természetgyógyász szakértőt, aki pontos útmutatást tud adni, mielőtt elkezdi ezeket rendszeresen használni.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!