emésztési zavar

Kukorica

A kukorica 10 meglepő mellékhatása

A kukoricát senkinek nem kell bemutatni, de például közkeletű az a hibás elképzelés is, hogy a kukorica zöldség. A kukorica egyáltalán nem zöldség, hanem étkezési gabonaféle. Eredetileg Mexikóban és Közép-Amerikában termelték, ma már bárhol elérhető. 
Egészséges ételekkel a jó emésztésért

10 egészséges étel a jó emésztésért

Nagyon fontos, hogy egészségesen tartsuk a beleinket, ennek a kulcsa pedig a jó emésztés. Manapság, ebben a zaklatott tempójú világban hajlamosak vagyunk elfelejteni, mennyire fontos az egészséges étkezés, ez pedig gyakran megviseli a szervezetünket. Az emésztés javításának a legjobb módja az, ha olyan ételeket fogyasztunk, amelyek elősegítik azt. Rengeteg ilyen létezik; itt olvashat belőle tízről.
Emésztési zavar, otthoni gyógymódok

Otthoni gyógymódok emésztési zavar ellen

Az emésztési zavar és a gyomorrontás a gyomorsav nem megfelelő kiválasztása, vagy a hasnyálmirigy enyhe gyulladása  miatt alakulhat ki, általában fűszeres vagy zsíros ételek fogyasztása, vagy túlevés után.  A legfőbb tünetei a felfúvódás, a bélgáz, a gyomorégés és a hányás. Ezt a problémát könnyedén orvosolhatjuk egy-két otthon is megtalálható hozzávaló segítségével. 
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: