epekő

Epekő, vesekő

Kő kövön

Ez mind szép, mind jó, csak a probléma az, hogy a köves betegek  jelentős hányada bőségesen fogyaszt folyadékot, nem elhízott, nem szereti és soha nem is eszi a zsíros ételeket, nem is iszik alkoholt. Ilyenkor mi a helyzet?
Epehólyag

Győzze le az epekövet természetes módon

Az epekő egy kristályosodott formája a koleszterinnek és a kalciumnak, ami az epehólyagban és/vagy a közös epevezetékben képződik. Ezen kövek méretei igen változatosak: lehetnek olyan kicsik, mint egy szem só vagy akár golflabda méretűek is. Az epekő a máj helytelen működését jelzi és jelentős veszélyt jelent a szervezetre. Űzze el az epeköveket gyulladáscsökkentő diétával és tisztítókúrával.
epehólyag

Hogyan óvjuk epehólyagunkat természetes ételekkel?

Azt remélve, hogy elkerülhetjük az epekő kialakulását, miközben semmit nem teszünk az ellen, hogy kialakuljon, tulajdonképpen ugyanaz, mint amikor abban reménykedünk, hogy a kocsink tankjából nem fog kifogyni a benzin, miközben nem is jártunk soha benzinkúton. 
epekő kialakulásának okai, epekő megelőzése

Epekövesség

A „vakbélgyulladás” lassan ritka betegséggé kezd válni, miközben az epekövesség miatt végzett műtétek száma toronymagasan az első helyet foglalja el.
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: