hasmenés

A heveny gastroenteritisek

A heveny gastroenteritisek

A vírus valószínűleg a macskákból került át az emberi populációba, ahol viharos gyorsasággal terjedt el és nagyon jól érzi magát bennünk. Ne bántsuk a szegény cicákat, mert ők már rég semmi szerepet nem játszanak a vírus garázdálkodásában.
gyulladást okozó étel

6 gyulladást okozó étel

Ezt a folyamatot bizonyos ételek fogyasztása elősegítheti, főleg azok, amik tele vannak cukorral, sőt olyanok is köztük vannak, amik elsőre ártalmatlannak tűnnek. 
gluténmentes diéta

Tényleg egészséges a gluténmentes diéta?

A gluténmentes étrenddel egy olyan problémát találhatnak azonban, hogy a feldolgozott gluténmentes ételek általában magasabb zsír-, cukor-, és kalóriatartalmúak, mint a természetesen glutént nem tartalmazó ételek, így a feldolgozott gluténmentes ételek fogyasztása hízáshoz vezethet. 
Kiwi

A kiwi (gyümölcs) 10 meglepő mellékhatása

Ez a gyümölcs egész évben elérhető- A kaliforniai kiwi novembertől májusig érik. Az új-zélandi kiwi júniustól októberig terem. Általában körülbelül 10 dkg és 7 cm hosszú. A zöld hús krémes állagú és intenzív ízű akár a dinnye, az eper vagy a banán.
hasmenés házi praktikák

Hogyan szüntessük meg a hasmenést?

A hasmenés akkor következik be, ha az emésztőrendszer nem működik rendesen,és a vastagbélben a víz felszívódása eégtelen, vagy mert a felszívó felület valamilyen ok miatt lecsökknet, vagy azért mert a salak anayagok túl gyorsan haladnak át rajta. A következmény gyakori és híg széklet. 
Hasmenés

A krónikus hasmenés életveszélyes lehet

Senki sem immunis a hasmenésre. Általában ez a szervezetünk természetes reakciója a méreganyagok kiürítésére. Ám néha ez a folyamat nem akar megszűnni és pillanatok alatt dehidratáltak leszünk. Ez főképp a kisgyermekek, idősek, és gyenge immunrendszerűek esetében jelent nagy problémát, hiszen komoly dehidratáltság esetében 8 órán belül bekövetkezhet a halál. 
hasmenés

Természetes gyógymód hasmenésre

Hasmenést sok minden okozhat, a rossz minőségű, romlott ételektől (toxinok) kezdve, a baktériumok, a protozoonok, a vírusfertőzések, de néha csak a rossz pszichés állapot. A krónikus hasmenés nem csak kellemetlen, hanem egészen súlyos állapotot is eredményezhet. Hasmenés során ugyanis dehidratálódik a szervezetünk, a bennünk lévő fontos ionok egyensúlya pedig megborulhat. 
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: