hasnyálmirigyrák

hasnyálmirigy rák

Hasnyálmirigy rák

Ez a felfedezés kísérleti gyógymódokhoz vezetett, amely során a rák sebgyógyító mechanizmusát (fibriózis) támadják meg. Az eredmények azt feltételezik, hogy egyéb nehezen kezelhető rákos megbetegedés, mint a tüdő, vese, és májrák is kezelhetővé válik. 
dohányzás

Miért ártalmas a dohányzás?

A dohányzás olyan súlyos betegségek kialakulásáért felelős, mint pl. a rák, COPD, különböző szívbetegségek és rendszeres használata korai halálozást eredményez. Egyes elemzők szerint csak az USA-nak évente 92 milliárd dollárjába kerül az a veszteség, amit a dohányzásból eredő megbetegedések és halálesetek okoznak. 
áfonya és hagyma

Flavonoidokkal a hasnyálmirigyrák ellen?

A bogyósgyümölcsökben és a hagymafélékben található flavonolok a nem dohányzók esetében 25%-kal, míg a dohányzók esetében majdnem 60%-kal csökkentik a hasnyálmirigyrák kialakulásának esélyét, derül ki az American Journal of Epidemiology című folyóirat egy nemrégiben publikált kutatásának eredményéből.
kurkuma

Kurkumával a hasnyálmirigyrák ellen?

A hasnyálmirigyrák az egyik legrettegettebb rákos megbetegedés, melynek 5 éves túlélési rátája csak pár százalék. A hasnyálmirigyrák győzte le Patrick Swayze, híres amerikai színészt és Steve Jobs-t, az Apple vállalat legendás elnökét is. 
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: