influenza

Hogyan terjed az influenza?

Hogyan terjed az influenza?

Természetesen cseppfertőzéssel, hiszen ezt már a gyermekek is tudják, de azért nem árt a kérdést kissé pontosabban megvizsgálni. 
influenza vírus

Ez most nem sikerült

Miért nem 100%-os a védőoltás hatékonysága? - kérdezhetnénk. Azért, mert minden évben a WHO szakértői megbecsülik, hogy amikor a déli féltekén tél van, milyen influenza törzsek okoznak járványt és a három leggyakoribból készítik el az északi féltekére ajánlott az évi oltóanyagot.
influenza

Kit kellene influenza ellen oltani?

Sokan mondanák kapásból, hogy elsősorban az idős, krónikus betegségekkel küszködő emberek oltásától várhatóak a legjobb eredmények.
Citrusfélék

A citrusfélék szépségápolási hatásai

Energiatartalmuk nagyon alacsony, egy narancs - mérettől függően - 60-80 kalóriát tartalmaz, egy citrom pedig csupán négyet. A megfázás gyógyítójaként ismert grapefruit fogyasztása 90 kalóriát tesz ki. C-vitaminban, kalciumban, szénhidrátban, rézben, foszforban, B1-vitaminban, káliumban, B2-, B3- és B6-vitaminban, fitokemikáliákban, és magnéziumban gazdagok. Az általuk biztosított energiát a szervezet könnyen felhasználja, ezért betegség vagy kimerültség esetén is könnyedén felfrissítik szervezetét.
Influenza járvány

Az igazi összeesküvés

Az oltóanyagok nem is igazán jók, sok a mellékhatásuk, stb., dióhéjban ez lenne a lényeg. Az igazi összeesküvés ennél sokkal izgalmasabb és ami fő, a fenti állítással szemben még igaz is. Hogy megértsük, kissé messzebbről kell indítsuk a történetet.  
< 1. oldal (összesen: 2) Rendezés: