kókuszolaj

a kókusztej

Az élet elixírje: a kókusztej

A pálma levelei fermentálhatók, az így nyert italt toddy-nak nevezik. Ha ezt tovább desztillálják, erős pálinka főzhető belőle. 
Kókuszolaj hajra

A kókusz jótékony hatása a hajra

A várandós és szoptató anyáknak tanácsos kókusztejet inniuk, mivel ez hűti és tisztítja a szervezetüket. A kókusz fehér húsa és a kókusztej fogyasztható nyersen vagy akár meg is főzhető. 
Természetes hajegyenesítés

Hajegyenesítés természetesen

Van azonban természetes módszer arra, hogy hajunk egyenes és sima legyen anélkül, hogy károsodna. A szükséges összetevők többsége a legtöbb konyhában megtalálható. 
kókuszolaj

A kókuszolaj lenyűgöző felhasználási módjai

A kókuszolaj az érett kókuszdiók húsából készült természetes olaj, mely a növényi olajak egyik legegészségesebbike. A legjobb választás ebből a szempontból a hidegen sajtolt, bio, 100%-ban természetes kókuszolaj, hiszen ez tartalmazza a legtöbb tápanyagot, így ennek van a leginkább hatása.
kókuszolaj

Kókuszolajjal a Parkinson-kór ellen?

Több alternatív gyógymódokkal foglalkozó külföldi weboldal is beszámolt az elmúlt hónapokban arról, hogy egy 74 éves amerikai férfi milyen egyszerű, hétköznapi módszerrel csökkentette drámaian progresszív betegségének súlyos tüneteit. 
kókuszolaj

A kókuszolaj megállítja a fogszuvasodást?

Az ír Athlone Institute of Technology (AIT) kutatásai szerint a kókuszolaj hatásosan meggátolja azon baktériumok terjedését, amelyek fogszuvasodáshoz és szájfertőzésekhez vezetnek, mindenféle ártalmas mellékhatás nélkül.
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: