vese

vesekárosodás

Tíz szokás, amely roncsolja veséit

A vesék segítik az ásványi anyagok, mint a kálcium és a foszfát megfelelő szinten tartását. Hormonokat is termelnek, amelyek segítik a testfunkciók, mint a vérnyomás és a vörösvérsejtek oxigén és tápanyagszállító munkáját.
Só tenger

Só tenger

Most kb. 4-5% a sótartalmuk, ami évről évre igen kis mértékben, de növekszik.
magas vérnyomás

A magas vérnyomás

Vannak, akiknek csak az orvosi rendelőben megy fel a vérnyomásuk („fehérköpeny” hipertónia). Ma már ezt sem tartjuk ártalmatlan jelenségnek, mint korábban, és hiába normálisak otthon az értékek, ez is magas vérnyomás betegség.
természetes gyógymód vesekő ellen, vesekő kezelése

Otthoni gyógymódok vesekő ellen

A vesekő egy nagyon gyakori egészségügyi probléma. A vizeletben lévő vegyületekből – húgysavból, foszforból, kalciumból és oxálsavból – alakul ki ásványianyag-hiány, kiszáradás, köszvény vagy szegényes étrend miatt.
vesebatár ételek, vesebetegségek

Természetes vesetisztító ételek

Hányszor hallotta már a tanácsot, hogy éljen kiegyensúlyozottan és egészségesen? És hányszor hágta már át ezt és választotta a „könnyebb utat”? Egészségünkhöz és sugárzó megjelenésükhöz hozzá tartozik az is, hogy vigyázunk veséinkre, hiszen a vesék megbetegedései más súlyos, pl. keringési problémákhoz vezethetnek. Szerencsére ismerünk néhány olyan szupertáplálékot, mely hozzájárul a vesék egészséges működéséhez. 
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: