A fehér angyalgyökér olaj számos nyugtató olaj keverékéből jön létre. Az ókor óta ezekkel az olajokkal enyhítették a stresszt és erősítették meg a szervezetet.

1. Jókedv:

Mivel az angyalgyökér olaj biztosítja a jókedvet, így minden helyzetet jobban tud majd kezelni. Az olajjal távol tarthatja az olyan negatív érzelmeket, mint a szorongás, féltékenység, bűntudat, bánat, gyász, magány, és kapzsiság, stb. Ezen kívül az olaj véd a körülöttünk lévők negatív energiáitól is.

2. Depresszió:

Az olaj nyugtatólag hat az idegrendszerre, következésképp kezelhető vele a depresszió. Mivel az angyalgyökér olaj ellazítja a testet és a lelket, ezért jó hatással van a fejfájásra is.

3. Magas vérnyomás:

Az olaj kiváló hatással van a vérkeringésre és a vérnyomásra. Mivel az angyalgyökér olaj szabályozza a magas vérnyomást, ezért elősegíti azt is, hogy a vérkeringés megfelelő legyen.

4. Szunyókálás:

Az angyalgyökér olajjal csökkenthető a nap közbeni szunyókálás, ami többek között rossz hatással van a munkahelyi produktivitásra. Az olaj stimulálja az idegeket és serkenti az anyagcserét. Ezen kívül pedig meg is nyugtatja a túlhúzott idegrendszert.

5. Ideges rángások:

Az olaj görcsoldó hatású, ezért enyhíti az ideges rángásokat, köhögéseket és görcsöket.

6. Puffadás:

Az angyalgyökér olaj serkenti az emésztést és ellazítja a gyomrot és a belek falát. Így a felesleges gáz távozhat a gyomorból, illetve meggátolható, hogy a gáz az alhasban rekedjen. Ezen kívül az olajjal kezelhetőek az emésztési problémák is.

7. Máj:

Az angyalgyökér olajjal kezelhetőek a májproblémák, mivel nem csak hozzájárul a szerv megfelelő működéséhez, de védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben is.

8. Felesleges víz és méreganyagok:

Az angyalgyökér olaj vizelethajtó hatású, ezért felgyorsítja a vizelet ürítésének folyamatát és gyakoriságát. A vizeleten kívül serkenti a különböző méreganyagok távozását a vérkeringésből, így a szervezet egészségesebb maradhat.

Használata:

A jótékony hatásai érdekében használjon hígítatlan fehér angyalgyökér olajat.

1.    Vigyen fel néhány csepp olajat a vállaira.
2.    Hintsen az olajból a torkára, füleire, mellkasára, és csuklójára.
3.    Dörzsöljön be egy kis olajat a kezeibe, így az olaj mindenhol kifejtheti a hatását.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!