Radikális módszer, amellyel hihetetlen gyorsan fogyhat több kilót. Tíz nap alatt akár 8-10 kilogrammtól is megszabadulhat, amely nem kúszik vissza, amint elkezd rendesen étkezni. Mivel radikális diétáról van szó, mindenképp konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdené, és a diéta közben is. 

A diéta 

A diéta alatt naponta legalább hatszor kell elfogyasztania a juharszirupból, citromléből, vízből, cayenne-i borsból, és friss gyömbérből készült keveréket. A diéta alatt mást nem fogyaszthat. Kalóriabevitele drasztikusan kevesebb lesz, mint a diéta előtt megszokott, csupán napi 500-600 kalóriát juttat szervezetébe, míg az előírt napi beviteli mennyiség nők esetében 1600, férfiaknál 2500 kalória. 

A diéta egy tíz napos méregtelenítő kúra, amelyet akár negyven napig is folytathat, amennyiben többet akar fogyni. Kóros túlsúly és egyéb orvosi problémák kezelésére is javallott.

Lehetséges mellékhatások 

Mivel a diéta alatt csak folyadékot fogyaszt, naponta akár több órát is a wc-n tölthet. 
Az alacsony kalóriabevitel miatt fáradtságot, kimerültséget tapasztalhat és émelyeghet, szédülhet is, valamint hangulatingadozásai is lehetnek. 

A diétát felépítő juharszirup, citromlé, és cayenne-i bors alacsony kalóriatartalmú, a fogyasztandó folyadék nem juttat szervezetébe szénhidrátot, fehérjét, rostot, és zsírt sem. Szervezetét tíz napon át tulajdonképpen éhezteti, ily módon anyagcseréje lelassul, hogy a felhalmozott energia készletét tovább tudja hasznosítani. Emiatt semmiképp ne végezzen megterhelő testmozgást a diéta folyamán, és ne folytassa túl hosszú ideig, hiszen akkor szervezete kálium- és nátrium szintje drasztikusan csökken. 

Rövidtávú diétaként, méregtelenítés és gyors fogyás céljából azonban tökéletesen megfelelhet önnek ez az étrend.  

A diéta után

A diéta abbahagyása után szervezete extra odafigyelést igényel. Mondjon le a gyorsételekről és a telített zsírsavakat tartalmazó ételekről, és fogyasszon több friss gyümölcsöt, zöldséget, fehérjét, és frissen préselt leveket. 

A diéta után pár napig még eltarthat, amíg felépül a kimerült, gyenge állapotból, valamint pár napig még szédülhet. A legjobb megoldás, ha a diéta folytatása mellett, kevesebb juharszirupos folyadékot fogyaszt, miközben lassan beiktatja étrendjébe a zöldségeket és gyümölcsöket. Így visszaállíthatja szervezetét a normális anyagcsere folyamatokra anélkül, hogy hányinger, hányás, vagy hasi gondok kínoznák. 

A juharszirup-diéta gyorsan megszabadítja önt a nem kívánt hasi zsírpárnáktól, és remek alakot biztosítanak önnek csupán tíz nap alatt.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!