Az elnyomott hercegnő súlyproblémával küzd, alma diétába kezd, veszít pár kilót, találkozik a jóképű herceggel, egymásba szeretnek és boldogan élnek, amíg meghalnak, mindenféle mostohaanya probléma nélkül. Nonszensznek tűnik? Valójában nem az, hiszen az alma diéta bizonyítottan fogyást elősegítő eszköz. Tudni szeretné hogyan is működik ez a módszer? Olvasson tovább.

Az öt napos almadiéta módszer:

1. nap

A reggeli, az ebéd és a vacsora is almából álljon. Összesen így nagyjából másfél kiló almát visz be. Keményen hangzik, de olvasson tovább, a második nap már enyhülést hoz.

Az alma kiváló diétás étel, ásványi anyagokban, rostban és vitaminokban gazdag, kalóriában viszont szegény, egy alma 80-100 kalóriát tartalmaz. Az alma emellett tápláló és az idegrendszer számára is hasznos anyagokat tartalmaz. Emiatt sok diéta részét képezi az alma, de az itt következő diéta érdekessége, hogy szinte csak almából áll.

2. nap

Reggeli: csak almát fogyasszon moderált mennyiségben.

Ebéd: Élvezze a változatosságot. Egy alma, egy fej saláta, két répa és egy negyed hagyma lesz az ideális. Emellett mentalevelet rágcsálhat, ha zavarja a hagymás lehelet.

Vacsora: fogyasszon almát nem nagy mennyiségben, ezáltal könnyű lesz az esti étkezése.

3. nap

Reggeli: Egy alma, egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, egy szelet sovány pulyka vagy csirke.

Ebéd: Egy alma, egy fej saláta, két répa, és egy negyed hagyma. Ismét rágcsálhat mentalevelet, ahogyan a második napon tette.

Vacsora: Kevés alma, és tartson ki, már csak két nap van hátra.

4. nap

Reggeli: Egy szép piros alma, egy szelet teljes kiőrlésű kenyér és egy szelet zsírszegény bacon. Legyen türelmes és jelentős eredményeket tapasztalhat a fogyás terén.

Ebéd: Egy alma, egy ízletes nyers zöldségsaláta és 200 g marha- vagy csirkesült. Rágja meg alaposan és egyen lassan, ez által a szervezet azt hiszi, hogy eleget evett és nem lesz hamar megint éhes.

Vacsora: Kevés alma, egyen könnyűt és az álma mély lesz.

5. nap

Reggeli: Egy alma, egy főtt tojás és egy szelet teljes kiőrlésű kenyér.

Ebéd: Egy alma, egy nyers zöldségsaláta vagy enyhén fűszerezett párolt zöldségek és 200 g marha- vagy csirkesült, hogy ne érezze éhesnek magát. Már csak egy étkezés választja el attól, hogy befejezze ezt a nem túl szigorú fogyókúrás étrendet.

Vacsora: Fogyasszon néhány almát és ezennel sikeresen be is fejezte az öt napos almadiétát.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!