A cellulit eltüntetése

1. A kókuszolaj fogyasztása:

A kókuszolaj fogyasztható, habár ez nem mindenkinek szimpatikus megoldás. A kókuszolajjal azonban főzni is lehet. Emellett a mindennapi ételekbe és italokba is belekeverhető. A kókuszolaj serkenti a szervezet természetes zsírégető folyamatait, valamint segíti a cellulit elégetését is. 2-3 kanál olaj pont elég a szervezet számára.

2. A cellulit által érintett területek átmasszírozása:

A kókuszolaj külsődleges használatával is könnyedén megszabadulhat a cellulittól. Vegyen extra szűz kókuszolajat és minden nap masszírozza át vele a celullit által érintett területeket. Ez az olaj gyorsan és könnyedén felszívódik az emberi bőrbe, majd lebontja a sejtekben lerakódott zsírt.

3. Dörzsölje át a bőrét kókuszolajjal:

Vigye fel a kókuszolajat a cellulit által érintett bőrterületekre és dörzsölje át egy száraz kefével a bőrét. A kefe készüljön természetes anyagokból, ne pedig mesterséges rostokból. Ha bekeni a bőrét kókuszolajjal, majd átdörzsöli azt egy kefével, azzal stimulálja a szervezet nyirokrendszerét, ezáltal pedig megszabadulhat a sejtekben felgyűlt méreganyagoktól és zsíroktól.

4. Kókuszos-kávés bőrradír:

A kókuszolajból, cukorból és kávébabokból természetes bőrradír készíthető, amellyel csökkenthető a cellulit, valamint a keverékkel hatásosan hámlasztható a bőr is. A koffein összehúzza a pórusokat, míg a kókuszolaj hidratálja a bőrt. A keverék elkészítésénél használjon meleg kókuszolajat.

5. Kókuszos-illóolajos keverék:

A kókuszolajat összekeverheti olyan illóolajokkal is, mint a levendula- vagy a citrusolaj. A keveréket aztán vigye fel a cellulit által érintett területekre. A keverék feloldja a felesleges zsírt a bőr rétegei alatt.

 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!