A Green Foods cég alapítója, Dr. Yoshihide Hagiwara különféle betegségek gyógyítására kifejlesztett Green Magma nevű terméke kutatása során elsőre nem gondolta úgy, hogy az árpafű bármilyen gyógyító hatással rendelkezne.

Dr. Hagiwara amúgy hamarosan felfedezte, hogy a fiatal árpafű leve az egyik leginkább tápanyagokkal telített anyag, amelyek elengedhetetlenül fontosak az emberi sejtek megújulásához és szervezetük jólétének fenntartásához. Lenyűgözte a gabona ereje, amely több száz egészségügyi problémára megoldást nyújt, amelyek közül több betegség nem reagált az addig alkalmazott tradicionális gyógykezelésre. 

A fiatal árpafű hatvanhatszor annyi klorofillt tartalmaz, mint a spenót, ezáltal a klorofill egyik legjobb természetes forrása. Dr. Hagiwara az alábbi sikertörténetekről számol be: 

    Egy 17 éves lány, aki ekcémától és gyakori asztmás rohamoktól szenvedett fiatal gyerekkora óta, egy hónapnyi Green Magma fogyasztás után az ekcéma eltűnéséről és az asztmás rohamok gyakoriságának jelentős csökkenéséről számolt be. Hat hónapnyi alkalmazás után asztmás rohamai is majdnem teljesen megszűntek, bőre pedig tiszta és sima lett.

    Egy 60 éves nő, aki magas vérnyomása mellett túlsúllyal is küzdött, nem csupán súlyfeleslegét adta le, hanem a vállában jelentkező ízületi problémáktól is megszabadult, hajlékonyabb lett és fájdalommentesen folytatta életét. 

    Egy 44 éves nő rossz állapotú, fakó arcbőr problémájával kezdte el a Green Magma fogyasztását, amely segítségével bőre kitisztult, ragyogó lett, és bőre vérellátottsága is javult. 

    Egy 53 éves férfi állandóan kimerültnek és kedvetlennek érezte magát. Ami méginkább zavarta, az szexuális étvágyának nagymértékű csökkenése volt. Hat hónapnyi Green Magma szedés után visszanyerte vitalitását, hasi zsírpárnái eltűntek, és szexuális élete újra a régi lett. 

    Egy 60 éves férfi gyomorfekélytől szenvedett, azonban egy hónapnyi Green Magma szedés után étvágya megnőtt és gyomorfekélye meggyógyult. 

    Egy 55 éves nő cukorbetegség diagnózisa után természetes ételekkel és Green Magmával gyógyította magát, mivel úgy érezte, a betegség legjobb gyógymódja a gondosan betartott étrend követése és az egészség megőrzését támogató ételek fogyasztása. 

    Egy 35 éves nő magas vérnyomástól szenvedett harmadik gyermeke születése után, amely olyan erős fejfájást okozott neki, hogy a szülés után két hónapig nem tudta elhagyni ágyát. Egy hónapnyi Green Magma fogyasztás után fejfájása megszűnt, vérnyomása pedig a korábban mért 230/130-ról 160/100-ra csökkent.

A fenti siker történetek elmesélőin kívül több ezren fogyasztanak rendszeresen Green Magmát és számolnak be annak jótékony hatásairól, amely miatt nem csak orvosi látogatásaik rendszeressége csökken, de hajuk, bőrük, és körmeik is megszépülnek. 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!