Az árpafű leve vibráló zöld színű, rengeteg tápanyagot tartalmazó csodaszer. Az árpafű fogyasztásával az alábbi tápanyagokat juttathatja szervezetébe:

    Esszenciális és nem esszenciális aminosavakat,
    Nagy mennyiségű enzimet, mint a szuperoxid-diszmutáz,
    Folsavat,
    Antioxidánsokat,
    Karetenoidokat, mint a béta-karotin,
    Pantoténsavat,
    Flavonoidokat,
    B2-, B6-, B12-, C-, és K-vitamint, 
    Kalciumot, 
    Vasat,
    Mangánt,
    Káliumot, 
    Foszfort, 
    Magnéziumot,
    Klorofillt. 

De mik is az árpafű levének jótékony hatásai? 

1.    Felgyorsult anyagcsere.

Dr. Kubota, a tokioi tudományos egyetem munkatársa felfedezte, hogy az árpafű leve csökkenti a magas koleszterintartalmú étrenden élő patkányok koleszterinszintjét. Emellett az árpafüvet fogyasztó egerek 150%-kal aktívabbak lettek, mint a füvet nem fogyasztó társaik.

2.    Sejt regeneráció és gyulladáscsökkentés.

Dr. Perricone kísérleteket végzett a Green Magmán, és arra jutott, hogy fogyasztása nagymértékben segíti a sejtmegújulási folyamatokat, amely összeköthető az árpafű fiatalító hatásaival is, amely segíti a szabadgyökök elleni harcot, csökkenti a gyulladásokat, és segítik az egészséges véráramot is. 

3.    A felesleges testsúly leadása. 

Sokan számolnak be arról, hogy a Green Magma fogyasztása segíti a felesleges testsúly leadását és tápanyagokkal látja el szervezetüket, amely elengedhetetlenül fontos egy fogyókúra vagy méregtelenítő kúra során. 

4.    Az emésztés segítése és a széklet rendszeresítése.

Az árpafű fogyasztása segíti a fekélyes vastagbélgyulladás gyógyítását, mivel csökkenti a gyulladást okozó kemikáliák mennyiségét beleiben, és kiegyensúlyozza azok víztartalmát. Kutatásokkal kimutatható, hogy az árpafű fogyasztása növeli a belekben található jótékony hatású baktériumok számát is.

5.    Az immunrendszer erősítése. 

A fitotápanyagok és a flavonoidok elengedhetetlenül fontosak az egészség fenntartása érdekében és a szervezet védelmét is segítik a környezeti méreganyagokkal szemben.

Az árpafű fogyasztása emellett bizonyos rákos sejtek növekedésének megfékezésében is jótékony hatású lehet. Rengeteg sikertörténet ad tanúbizonyságot arról, hogy az életmód megváltoztatása és a Green Magma fogyasztása segíti a rákos megbetegedések gyógyítását: 

Az árpafű fogyasztásának rengeteg jótékony hatása van, segíti a tisztább gondolkodást, egészségessé teszi a hajat, körmöket, és  bőrt. Elsősorban azonban azért kedvelik annyian, mert megnöveli a szervezet energiaszintjét.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!