Az amerikai MegaFood elkötelezett amellett, hogy olyan valódi és természetes termékeket gyártson, amelyek egészségesebbé és boldogabbá tehetnek bennünket.

A MegaFood termékei ezért tápanyagokkal látják el testünket és energiával táplálják lelkünket.

A MegaFood termékeinek alapanyagai azokról a bio farmokról származnak, amik körbe ölelik a cég New Hampshire-ben található központját. Ezek az alapanyagok pedig valódiak, természetesek és nem tartalmaznak káros összetevőket.

A MegaFood küldetésének fókuszában az áll, hogy valódit és többet adjon. Éppen ezért termékeik tisztábbak, természetesebbek és pontosan azt adják szervezetünknek, amire annak szüksége van.

És mi erre a garancia?

Az a több, mint 19 millió termék, amit 1973-óta értékesített a MegaFood, főleg az USA-ban, s ami ma már nálunk is elérhető.

Ön hány olyan étrend-kiegészítőket gyártó céget ismer, melynek legfontosabb munkafolyamatait a nap 24 órájában „ellenőrizheti”? A felszerelt webkameráknak köszönhetően ugyanis bármikor élőben láthatja, hogy mi történik a gyártás, szárítás, csomagolás vagy akár a kutatás során: https://megafood.com/live-facility-cams/     

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!