Alább találhatja a fő okokat, amelyek meggyőzik Önt arról, egészsége érdekében méregtelenítsen:

1. oldal:

1.    Jobban fogja érezni magát.

Ez általánoságban is igaz. Ha megszabadítja magát az életében található negatívumoktól, azonnal jobban fogja érezni magát. 

A méreganyagoktól megszabadított szervezet energiával látja el önt, megszabadul ugyanis a szervezete működését lassító anyagoktól. Ezáltal egészségesebb lesz, csökken a szervezetére nehezedő stressz mennyisége, és javul a hangulata. 

2.    Testsúlya csökkenni fog. 

A felhalmozódott méreganyagok csökkentik a testsúlyvesztés gyorsaságát, mivel lelassítják a testsúly kezelési és zsírégetési folyamatokat is. 

3.    Egészséges lesz. 

A méreganyagok felhalmozódása idővel súlyos, akár krónikus egészségügyi problémákat okozhat, mint amilyen a rákos megbetegedések, a szívelégtelenség, és az idegrendszeri problémák is.

4.    Tele lesz energiával.

A méreganyagok felhalmozódása lassítja szervezetét és arra kényszeríti belső szerveit, hogy extra erősen dolgozzanak az alapvető testfunkciók ellátása során. Ezáltal a méreganyagok kimerültséget is okoznak. 

5.    Bőre megszépül.

Szervezete egyik módszere a méreganyagok eltávolítására az, ha bőrén keresztül választja ki a felesleget. Ez kiütéseket és pattanásokat, illetve mitesszereket okozhat. Bőre ráadásul képes felszívni is a méreganyagokat az atmoszférából és a különféle káros hatású kozmetikai szerekből is.

6.    Nincs többé kellemetlen szájszag. 

A kellemetlen lehelet az emésztőrendszer túlzott méreganyag tartalmát jelzi. 

7.    Könnyedebb érzés. 

A méreganyagok felhalmozódása szervezetében lassítja az emésztőrendszert és ezáltal lassítja a széklet ürítését is. Ezáltal székrekedést okozhat. 

8.    Jobban fog aludni. 

A méreganyagok felhalmozódása agyában álmatlanságot okozhat, amely hatással van teljes szervezete működésére és egészségére. 

9.    Fiatal marad. 

A környezeti méreganyagok, valamint az ultraibolya (UV) sugárzásból származó káros anyagok, és a dohányzás is gyorsítják az öregedési folyamatokat. 

10.    Megnő a libidója. 

A méreganyagok fizikai és mentális stresszt okoznak, amely csökkenti a libidót. A túlzott mennyiségű méreganyagok lerakódása emellett negatív hatással van nemzőképességére is. 

A méreganyagok okozta elhízás: 

Az elhízás a méreganyagok felhalmozódásának egyik fő tünete. A méreganyagok sokféleképp járulhatnak hozzá testsúlya gyarapodásához, leginkább a pajzsmirigy hormonok termelődését, valamint az inzulin termelését befolyásolják. 

A zsírégető hormonokat a pajzsmirigy választja ki, a méreganyagok lassítják szervezete agyagcsere folyamatait, mivel gátolják a zsírégető hormonok termelését. 

Az inzulint a hasnyálmirigy termeli, amely hormon a túlzott mennyiségű vércukor eltávolításáért felelős, amely felesleget a sejtekbe szállítja. Amennyiben a méreganyagok meggátolják az inzulin termelését, vércukorszintje megnő, a felesleges cukor pedig zsírrá alakul át. Ez hosszú távon elhízásoz vezethet. 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!