Fáradtnak és gyengének érzi magát? A tünetei mögött a vashiány bújik meg? Válassza a természetes megoldást a vérszegénység legyőzésére!

A vashiányos anémia, vagyis vérszegénység gyakori probléma manapság. Ha Önt nem régiben ezzel a betegséggel diagnosztizálták és természetes gyógymódot keres, akkor a jó minőségű és természetes alapanyagú étrend-kiegészítők mellett kiváló választás lehet a cékla. 

A cékla ugyanis gazdag természetes vasforrás. Egy csésze szeletelt cékla 1,1 mg vasat tartalmaz, ami az ajánlott napi vasbevitel 6%-a. Ebből persze világosan látszik, hogy magát a problémát csupán cékla fogyasztással rendkívül nehéz lenne megoldani, de mindenképpen ajánlott a mindennapos cékla fogyasztás. Ráadásul amellett, hogy a cékla nagyon egészséges, rendkívül finom is, kiválóan fogyasztható savanyúságként, önmagában vagy ivólé formájában. 

Nem véletlen az sem, hogy a jó minőségű, természetes alapanyagú vaskészítmények mind tartalmaznak cékla kivonatot. 

Az IOSR Journal of Nursing szaklapban megjelent tanulmány szerint azoknál a vashiányos vérszegénységben szenvedő alanyoknál, akik 20 napon keresztül fogyasztottak céklalevet, emelkedés volt megfigyelhető a vér hemoglobin szintjében.

Céklát tartalmazó természetes készítmény: Blood Builder ("vérépítő") 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!