A dohányzás egészségügyi veszélyei

- A fele a  dohányzást folytató  embereknek meghal. 
- Legalább egy a négyből ezek közül az emberek körül még 35-39 kora körül meghal
- Az a dohányos aki nem hagy fel rossz szokásával átlagosan 10 évet veszít életéből. 
- A rossz keringés a lábakban és karokban, ami fájdalomhoz valamint szélsőséges esetekben üszkösödéshez és amputációhoz vezethet.
- A dohányzás felelős a tüdőrákos megbetegedések 85%-áért. 
- A dohányzás 2-6 szorosan növeli a szívinfarktus esélyét.
- A dohányosok a nem dohányosoknál stresszesebbek.
- A dohányzás a bőr idő előtti öregedését okozza.
- A dohányosok nagyobb eséllyel vesztik el fogaikat. 

Próbálja ki ezt a rendkívül hatásos készítményt,amely megtisztíthatja a tüdejét

Hozzávalók:

- gyömbér gyökér
- 400 g hagyma
- 2 teáskanál kurkuma
- 400 g cukor vagy méz
- 1 l víz

Elkészítése:

- Forralja fel a vizet és adja hozzá a cukrot. Ha mézet használ akkor figyeljen arra, hogy csak a végén adja hozzá. Vágja apróra a hagymát, reszelje le a gyömbérgyökeret és adja őket a forrásban lévő vízhez.
- Miután a keverék újra felforrt keverje bele a két teáskanál kurkumát és vegye kisebb hőfokozatra a tűzhelyet. Párolja a folyadékot, amíg a felére nem csökken.
- Ezután vegye le a lábast a tűzhelyről,majd helyezze a keveréket egy befőttes üvegbe és hagyja teljesen kihűlni. A befőttes üveget tartsa a hűtőgépben.
- Mindennap fogyasszon két teáskanállal a készítményből, egyszer reggel, mielőtt bármit is enne vagy inna, majd még egyszer vacsora, vagy a késő esti nassolás után.

A hozzávalók egyéb előnyei

Hagyma

A hagyma önmagában is jó a tüdő tisztítására. Rengeteg másik betegség mellett a hagyma a tüdővel kapcsolatba hozható fertőzések gyógyításában is jeleskedik. Azoknál az embereknél, akik már rákkal küzdenek, megakadályozza az új sejtek növekedését. 

Gyömbér

A gyömbér mint természetes gyógynövény és étel rengeteg rosszindulatú betegséggel szemben nyújt védelmet. A gyömbér egy újabb remek eszköz arra, hogy eltávolítsa tüdejéből a méreganyagokat. Fogyasszon gyömbérteát, mivel az segíti a lélegzést, valamint fogyaszthat egy kis darab gyömbért étkezésekkor. 

Kurkuma

Ez a fűszer rendkívül népszerű, mivel remek antibakteriális, vírusölő és fertőzésölő hatással rendelkezik és sikeresen tisztítja a vért, valamint megelőzi a gyulladásokat.  

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!