A tényanyag pedig az ostobaság teteje. Azt figyelték meg, hogy a dohányzó emberek, ha étrendjük béta karotinban gazdag, akkor a tüdőrák gyakorisága 13%-kal megnövekszik.

Tanulság: tessék csak tovább dohányozni és messzire kerülni a béta karotinban gazdag sárgarépát, sárgabarackot, tököt. Meg tessék kerülni a likopinban gazdag paradicsomot, a spenótot, a sóskát, a C-vitaminba gazdag, tehát káros paprikát, citromot, kiwit, csipkebogyót, a szelében gazdag fokhagymát, hagymát, poréhagymát, a szőlőt, az almát, a narancsot, a banánt, a grapefruitot, a szilvát, a sárgadinnyét, a görögdinnyét is! 

A szabad gyökök is felelősek a sejtek öregedéséért, többek között fehérjék működésképtelenné tételével, a DNS lánc károsításával - utóbbi folyamat daganatképződést is okozhat.

Egyszerűbben minden zöldség, és gyümölcs káros, mert teli vannak átkos vitaminokkal és antoxidánsokkal! A dióról, a manduláról nem is beszélve. Vigyázzunk a szilvával is! Ne használják az extra szűz olíva olajat, de a kókusz olajat sem!

Helyette dohányozzanak, igyanak sok alkoholt, töményet, mert ez jó sok szabad gyököt eredményez, ami pusztítja a ráksejteket. Ki ne felejtsék a füstölt kolbászt, a füstölt szalonnát, a jól odaégett pörzsanyagokban gazdag húsokat, a kipufogó gázokat, lehetőleg a dízel kocsikét előnybe részesítve, jó mélyen inhalálva, az ezerszer felhasznált zsiradékokat, olajokat.

Na persze a neves szerzők ezt a nyilvánvaló baromságot így nem merték leírni, csupán finoman körbe járták a témát vitaindítónak szánva okosságukat. Hát vitatkozzék velük az, akinek elment a józan esze. Már valóban ide süllyedtünk?

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!