Ismerősek az alábbi problémák?

  • Úgy érzi, bármit is eszik, hízik? 
  • Állandó éhséggel küzd, gyakran vágyik édességekre, vagy szénhidrátra? 
  • Rendszertelen vagy fájdalmas a menstruációja, esetleg pre-menstruációs szindrómával küzd? 
  • Menopauzája van vagy menopauza előtti tünetei vannak, mint a csökkent szex iránti vágy, a vaginális szárazság, a hangulatingadozások, és a hőhullámok? 
  • Feledékeny, vagy nem képes koncentrálni? 
  • Úgy érzi, jobban teljesít, amikor állandó rohanásban van? 
  • Úgy érzi, élvezi az adrenalin löketeket és krízishelyzet nélkül kicsit unatkozik? 
  • Depresszióval küzd? 

Amennyiben ismerős képet kapott, akár önmagára, akár valamelyik családtagjára, barátjára, vagy munkatársára ismert, nagy valószínűséggel felfedezte, hogy az illető mellékvese gondokkal küzd. A mellékvese problémái nagyon gyakoriak, azonban a legtöbben nem ehhez kötik a fájdalmas fizikai, mentális, és érzelmi tüneteiket, amelyeket a túlzott munkának kitett mellékvesék és bizonyos életen át ismételt érzelmi gondok okozhatnak. A mellékvese problémák kezdetekor fáradtnak és ingerlékenynek érezheti magát, valamint depresszióval is küzdhet. A betegség előrehaladtával kimerültséget érezhet. Az biztos, hogy úgy érzi, valami nincsen rendben, még akkor is, ha orvosa biztosította arról, hogy teljesen egészséges, hiszen könnyen előfordulhat, hogy nem vette számításba a mellékvese okozta gondokat. 

A betegek gyakran úgy érzik, hogy alacsony energiaszintjük teljesen normális, életvitelükkel vagy életkorukkal együtt jár. Azonban ez nem így van, csupán életkorának nem tudhatja be azt, hogy állandó kimerültséggel küzd. Amennyiben nincsenek olyan súlyosabb egészségügyi gondjai, amelyek kimerültséget okozhatnának, semmi oka nincs annak, hogy ne lehetne épp olyan energiával teli, mint fiatalon. Ennek érdekében csupán meg kell tanulnia figyelnie teste jeleire és észrevenni azt, mi a probléma. Szervezete különféle funkcióinak megismerésével sokat segíthet a mellékveséknek is, amely erős, szilva méretű szervek létezéséről könnyen lehet, hogy nem is tudott. 

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!