Jó hatással van a zsíros és pattanásos bőrre, valamint a mésztartalma miatt elpusztítja a káros baktériumokat, illetve a felesleges zsírt és koszt, így a bőr tiszta és puha lesz. Ezenkívül felfrissíti a bőrt és csökkenti a pattanások által kialakult gyulladást.

A Fullerföld feszesíti a bőrt, valamint elhalványítja a ráncokat.

Fullerföldes arcpakolások:

A Fullerföldet hagyományosan bőrápoló alapanyagként használják, mivel gazdag olyan ásványi anyagokban, mint az alumínium-szilikát, és a bőr felfrissül és ragyogó lesz tőle.

1. Csökkenti a bőr zsírosodását:

A Fullerföldes és rózsavizes arcpakolás kiegyensúlyozza a bőr pH értékét, természetes módon felfrissíti a bőrt és csökkenti annak zsírosodását.

2. Puha bőr:

Keverjen össze egy teáskanál összetört mandulát egy kis tejjel és Fullerfölddel, majd vigye fel az arcára. Ettől az arcpakolástól a száraz bőr puha és rugalmas lesz.

3. Ragyogó bőr:

Keverjen össze két kanál Fullerföldet, paradicsomlevet és egy kis őrölt szantálfát, így eltüntetheti a bőrhibákat. Az extra ragyogásért adjon egy csipet őrölt kurkumát a keverékhez, majd vigye fel az arcára 10 percre, majd meleg vízzel öblítse le. Az arcpakolás rendszeres használatával a bőre ragyogó lesz.

4. Sugárzó bőr:

Keverjen össze Fullerföldet, paradicsomlevet, egy teáskanál mézet, citromlevet és egy kis tejet. Vigye fel az arcára és hagyja fent 10 percig. Használja rendszeresen a legjobb eredmény elérése érdekében.

5. Szabaduljon meg a sötét foltoktól:

Keverjen össze egy evőkanál Fullerföldet, egy evőkanál őrölt borsmentát és egy evőkanál joghurtot. Vigye fel az érintett területekre, hagyja fent 20 percig, majd meleg vízzel mossa le.

6. Felfrissült és tiszta bőr:

Keverjen össze őrölt szantálfát Fullerfölddel és pár csepp tejjel. Vigye fel az arcára, hagyja fent 20 percig, majd vízzel mossa le.

7. Tökéletes bőr:

Készítsen arcpakolást egy evőkanál Fullerföldből, mézből, a papaya húsából, így bőrét tökéletessé teheti.

8. Egyenletesen szép bőr:

Ehhez az arcpakoláshoz keverjen össze ¼ evőkanál Fullerföldet, egy evőkanál joghurtot és egy felvert tojásfehérjét. Vigye fel az arcára, hagyja fent 20 percig, végül meleg vízzel öblítse le.

9. Kezelhető vele a pigmentált bőr:

Ehhez készítsen arcpakolást Fullerföldből, egy kis répából és egy teáskanál olívaolajból.

10. Kezelhető vele a lebarnult bőr:

Ehhez keverjen össze Fullerföldet kókuszvízzel és egy kis cukorral. Vigye fel az érintett területre és mossa le meleg vízzel.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!