Recept a kizárólag természetes alapanyagokból készült öregedésgátló elixírhez

Összetevők:

- 1-2 evőkanál nyers méz
- 1-2 evőkanál almabor ecet
- Egy pohár meleg víz

Elkészítés:

Keverje össze a mézet az almabor ecettel és a meleg vízzel és hagyja őket teljesen feloldódni. Kortyolgassa lassan. Ajánlott az italt naponta 1-2 bögrével elfogyasztani.

Hogyan segíthet önnek ez a két összetevős gyógyír

Miért nevezik öregedésgátló elixírnek?

Ez a keverék öregedésgátló gyógyírként is működik, mivel erősíti az immunrendszert. Az egészséges immunrendszer támogatja a bőr egészségét, mivel segít eltávolítani a halott bőrsejteket. 

Mind az almabor ecet és a méz telis tele vannak antioxidánsokkal és elengedhetetlen ásványi anyagokkal, valamint vitaminokkal, amikr megakadályozzák a sejtek oxidálódását és harcolnak a szabad gyökök ellen, ezzel megakadályozva az idő előtti öregedést. 

Mivel erős antibakteriális és tiszító tulajdonságokkal rendelkezik ez a keverék nagy segítséget nyúkt az aknétól, pattanásoktól és egyéb bőrproblémáktól való megszabadulásban. Fogyassza ezt az italt naponta kétszer, vagy mossa meg arcát a víz, almabor ecet és méz keverékével naponta kétszer, hogy elérje a megfelelő öregedésgátló hatást. 

Ez az ital antibiotikumként is használható, belülről is védelmezi a testet. Az A-vitamin és a kálium amit tartalmaz védelmezi a bőr fiatalosságát. 

Egyéb egészségügyi problémák, amit ez az almabor ecet és méz gyógyital kikúrálhat:

- Harcol az elhízás ellen
- Kigyógyít az ételmérgezésből
-Jó a savas reflux kezelésére
- Energiát biztosít
- Kezeli a rossz lehelletet
- Enyhíti az idült izületi gyulladást
- Hasznos a magas vérnyomás kezelésében
- Fenntartja az egészséges koleszterin szintet
- Jó az ekcéma kezelésére

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!